Gezocht: Communicatie talent!
Gezocht: Communicatie talent!

Ben jij het communicatie talent wat wij zoeken??!! Kijk snel verder!

Feest!!!
Feest!!!

2 juli 2017 is het feest bij Zwembad 't Kuipke

Jubileumactie!
Jubileumactie!

Klik snel verder voor onze jubileumactie met leuke prijzen!!

Zwemlessen 2017
Zwemlessen 2017

De zwemlessen in 2017 gaan weer van start. Wil je meer weten over deze lessen, kijk dan snel!

Word jij onze nieuwe medewerker?
Word jij onze nieuwe medewerker?

Word jij onze nieuwe medewerker? Meer informatie: zwemzaken@zwembadhetkuipke.nl of neem contact op met Hilda van de Wetering (06-11030637)

Gelukkig nieuwjaar!
Gelukkig nieuwjaar!

Wij maken ons op voor ons jubileumjaar 50 jaar zwembad 't Kuipke in Heesch !! Ook dit jaar gaan we weer ons best doen om er een aangenaam seizoen van te maken ...... dus graag tot ziens !

Oeps een foutje in de krant!!! Let op!
Oeps een foutje in de krant!!! Let op!

Leuke vrolijke foto van 't Kuipke in het Brabants Dagblad vandaag ! Bij ons nog lekker genieten van het mooie weer. Alleen staat er wel een foutje in de tekst: De hondenplons is toch echt op zaterdag (!) 17 september van 13:30 u. tot 15:30 uur. Samen met onze sponsor Discus / Spanjers voor dier en tuin gaan we er dan een leuke middag van maken.

Einde seizoen 2016
Einde seizoen 2016

Het einde van het seizoen komt steeds dichterbij, maar gelukkig hebben we nog een paar mooie dagen in het vooruitzicht! We blijven dit jaar open tot en met woensdag 14 september (reguliere tijden) Op die dag is het ook voor de laatste keer ochtendzwemmen en aquajoggen. We sluiten dit seizoen af met de jaarlijkse hondenplons op zaterdag 17 september.

Hondenplons 17 september 2016
Hondenplons 17 september 2016

Op 17 september staat onze jaarlijkse hondenplons weer op de planning! Jullie zijn welkom van 13.30 tot 15.30 uur. De entree deze middag is: Baasje + hond €3.50 en voor iedere hond extra €1.50 Kijkers of bezoekers €1,00 entree Tot dan!

Nieuw speeltoestel!
Nieuw speeltoestel!

Ons nieuwe speeltoestel voor de kleintjes is gemonteerd en staat op de plaats waar eerst het houten speelhuisje met glijbaan stond. Gelukkig staat er nu, mede dankzij de Rabo Clubkasactie, een gloednieuw speeltoestel. Hier kunnen onze kleinere badgasten heerlijk van gaan genieten. Nog heel eventjes geduld wel, want het toestel moet nog gecontroleerd worden op veiligheid waarna het gecertificeerd wordt. Maar dan kunnen onze kleintjes er ook met een gerust hart op gaan spelen. Alvast veel plezier !!

Kinderfeestje
Kinderfeestje

Kinderfeestje vieren bij zwembad het Kuipke? Dat kan! Woensdagmiddag of zaterdagmiddag. Onbeperkt ranja, zakje chips en een raketje!